CAD/CAM discussion forum > CAD > showing autocad layer unisolate on toolbar, autocad layUniso command

showing autocad layer unisolate on toolbar, autocad layUniso command

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 2

 showing autocad layer unisolate on toolbar, autocad layUniso command
16-10-2009 04:13 . pm   |   View his/her posts only
How can I put an icon for layer unisolate on the toolbar? I mean express menu. How to show autocad layer unisolate, command layUniso.

Rank: 1

Lars

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-12-14

Message 2 of 2

16-10-2009 04:13 . pm   |   View his/her posts only
Right click on the toolbar -> CUSTOMIZE -> Right click again on the toolbar and choose INSERT:





holfort2009-10-16 16:16:19
See also
X