CAD/CAM discussion forum > CAD > How to edit autocad scales list in ZWCAD?

How to edit autocad scales list in ZWCAD?

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 7

 How to edit autocad scales list in ZWCAD?
06-04-2010 08:06 . pm   |   View his/her posts only
Can the list of scales be edited? How to edit autocad scales list in ZWCAD? Say for instance I want to add the scale 1:75, could I do it and if so how?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 7

08-04-2010 06:17 . pm   |   View his/her posts only


is it similiar to the "scalelistedit" function in autocad? as far as i know, we could make drawings with scale 1:1, when we want to plot it out, we could set its plot scale as well as the scale for the dimension objects.




this scale 1:75 is the scale for drawing file: plotted file? hope to learn more from you.

Elaine2010-04-09 11:55:54

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 7

 How to edit autocad scales list in ZWCAD?
06-04-2010 08:06 . pm   |   View his/her posts only
Yes, I am looking for the equivalent of the SCALELISTEDIT command that one would have in AutoCAD. Is there something similar in ZwCAD or can the list of scales me edited in some other fashion.

All objects drawn full size in model space. The scale of 1:75 would be applied to a viewport in my layout.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 7

10-04-2010 09:22 . am   |   View his/her posts only
the scale of the viewport can be set by:
right-click the viewport-->click "Properties"-->


hope this could meet your needs.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 7

 How to edit autocad scales list in ZWCAD?
06-04-2010 08:06 . pm   |   View his/her posts only
Thank you!

Rank: 1

Giovanna

Newbie

posts: 2

Registered: 2011-10-26

Message 6 of 7

17-07-2012 10:30 . pm   |   View his/her posts only
Can I delete the scales from the scale list that I do not use?

Rank: 1

DDWZW

Newbie

posts: 142

Registered: 2011-11-23

Message 7 of 7

24-07-2012 02:22 . pm   |   View his/her posts only
No. You cannot as I know. is there anyone has other solutions to delete the useless scales?
See also
X