CAD/CAM discussion forum > Other CAD/CAM Technology > weird right mouse button problem

weird right mouse button problem

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 5

27-10-2010 02:15 . am   |   View his/her posts only

Hi There,





I'm using ZWcad 2009i, vernum 2009.07.30(11052) and since yesterday a weird error occurs.





When I select an object (for instance a line) and type a command (for instance E). Then I hit the right mouse button (quick click for enter), normally the line is erased. But now the erase command becomes active and I have to select the line again. This problem occurs with al commands.





The same occurs when I have some objects selected and start the command Quick Select via the quick menu. There are no objects selected anymore....





Is there anybody who has the solution? It's very annoying.





Regards,


Laurens Schutten


EG-Projecten b.v.


The Netherlands

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 5

 weird right mouse button problem
27-10-2010 03:17 . am   |   View his/her posts only
Hi EG-P,

For this question, can I see you configuration of right-click button in ZWCAD?

Use OPTION -> User Preference tab -> right-click customization
and show me the settings in the dialog.

Thanks in advance!

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 5

27-10-2010 06:35 . am   |   View his/her posts only
Hi Daniel,

here is a screenshot:



I have not changed this settings, so I think it would be strange if it has something to do with the problem. I think the problem is somehow related to the selections...

Regards,
Laurens

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 5

 weird right mouse button problem
27-10-2010 03:17 . am   |   View his/her posts only
Hi EG-P,

I think I found the problem. You are right, it's about selection mode.

In Option -> Selections tab, please remember to tick this option in Select Modes area: Noun/Verb selection. After ticking this, this problem will not exist.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 5

28-10-2010 02:11 . am   |   View his/her posts only
Hi Daniel,

It fixed the problem. Thank you very much! I don't understand how this setting was changed, but it works again.
See also
X