CAD/CAM discussion forum > CAD > Does ZWCAD support MVSetup? mvsetup not working?

Does ZWCAD support MVSetup? mvsetup not working?

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 2

 Does ZWCAD support MVSetup? mvsetup not working?
16-06-2011 09:47 . pm   |   View his/her posts only
Hi everybody

I'm a new user trying ZWCAD evaluation for the very 1st time to get rid of pricey AutoCAD. As I read through, as far as I was understand, ZWCAD & AutoCAD shares most of the command, but I don't know is that true.

So far, I found out that MVSETUP command that used in AutoCAD to set units type, scale factor, paper width & height cannot be used in ZWCAD.

What is the command that similar to that functions? Does mvsetup not working?

Thanks

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

16-06-2011 09:47 . pm   |   View his/her posts only
Hi ahmad, Thank for trying ZWCAD~

For MVSETUP command, most of the sub-function inside is supported in ZWCAD. such as units type is in UNITS command
For scale factor, paper size, it just create a polyline with the same size and scale, so I think you can just create a same polyline with the size you want instead.
See also
X