CAD/CAM discussion forum > CAD > Extrude 3D Polyline

Extrude 3D Polyline

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 5

 Extrude 3D Polyline
11-09-2011 07:18 . pm   |   View his/her posts only
What reasons would a 3D polyline NOT extrude along a path?

I have an parallelogram-ish shaped 3D polyline, All points along one plane. with a perpendicular line to "Path" along. Yet it wont work. Why would this be?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 5

 Extrude 3D Polyline
11-09-2011 07:18 . pm   |   View his/her posts only
Generally extrude along path doesn't work because the path line is too short. I suggest you to make a longer line as path.



You might be also interested in these posts:
Use PEDIT to make a Line a Polyline
Use lisp to convert line to polyline.
2D/3D wireframe differences
autocad to 3ds max? convert dwg to 3ds?
3D Rendering Solutions for ZWCAD+: Lightworks Artisan, download for free trial!
How to get 3d smooth edges?




Try ZWCAD+ free for 30 days:
http://www.zwsoft.com/zwcad/ZWCAD_Overview/

Rank: 1

marcog1840

Newbie

posts: 3

Registered: 2016-4-19

Message 3 of 5

24-10-2016 06:23 . pm   |   View his/her posts only
Hello,
when I use the EXTRUDE with a polyline it tells me that "You can not extrude a self-intersecting curve". The same command on the same design made with ZWCAD 2015+ does not give me problems.
does anyone know how to fix it?
thank you

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 250

Registered: 2015-6-9

Message 4 of 5

25-10-2016 11:22 . am   |   View his/her posts only
Reply 3# marcog1840


Hi, in ZWCAD 2017, the polyline extruded needs to be closed and not self-intersected, please check the polyline. And if still it cannot be extruded, you can send the dwg drawing (only with the polyline would be OK) to hejunhui@zwcad.com, we will check it further. Thanks.

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 250

Registered: 2015-6-9

Message 5 of 5

30-11-2016 10:12 . am   |   View his/her posts only
Reply 1# zw_admin


Hi, ZWCAD 2017 has updated to SP1.2 now, so is this issue solved in the version yet?
See also
X