Alias (number)

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

John

Newbie

posts: 22

Registered: 2005-12-14

Message 1 of 7

 Alias (number)
13-04-2012 11:51 . pm   |   View his/her posts only
Why do I get this alert when starting ZW3D?

"ALERT: Unable to locate alias [number]."

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Colin

Manager

posts: 138

Registered: 2012-1-19

Message 2 of 7

16-04-2012 10:57 . am   |   View his/her posts only
Reply 1# bottlecad

Hi, bottlecad

Could you please delete 'ZW3D 2012 Eng' folder from the following location 'C:\Users\YOUR CURRENT USER\AppData\Roaming\ZW3D 2012 Eng', which will provide you the new initialization of the software. By the way, if you have any customized setting, please copy the folder to another location as a backup.

If the previous method doesn't work, if it might be caused by the setting of the computer which stopping the complete installation of ZW3D, therefore, please try the following method:
1) Log on the computer with administrator
2) Download the latest package from ZWSOFT website, http://download.zwsoft.com/zw3d/ZW3D2012/ZW3D2012Eng.exe
3) Install ZW3D with administrator priviledge of the computer
4) Activate ZW3D by following the licensing guide, which could be found from ZW3D Help< Installation and Registration


Best regards
Colin

Rank: 1

John

Newbie

posts: 22

Registered: 2005-12-14

Message 3 of 7

16-04-2012 10:24 . pm   |   View his/her posts only
Colin,
Thanks for the reply. I tried all your suggestions and the alert remains. The software seems to work correctly.

John

Rank: 1

Dave

Newbie

posts: 11

Registered: 2011-11-23

Message 4 of 7

01-05-2012 03:07 . am   |   View his/her posts only
Reply 2# colinchuang2008


Hi Colin,

I have the exact same problem. I have gone so far as shutting down my security software, rebooting my computer after removing both ZW3D and the file, reinstalled as administrator. Still the same error message. The software appears to work, but I don't like seeing an error message at start up.


Daved

Rank: 5Rank: 5

William

Top Influencer

posts: 252

Registered: 2010-10-28

Message 5 of 7

02-05-2012 10:08 . am   |   View his/her posts only
Hi Daved, This small error hint will be fixed on SP1,it was cause by the modification of "Anti-Alias" option name on 2012.it doesn't affect working, but I know it looks not so good for users.

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Paul

Moderator

posts: 329

Registered: 2011-9-17

Message 6 of 7

10-05-2012 04:18 . am   |   View his/her posts only
Which raises the question:
What is the planned SP1 release date?
Cheers

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 7 of 7

10-05-2012 06:52 . am   |   View his/her posts only
Reply 6# mudcrab


I know 8 /6/2012 eng
See also
X