CAD/CAM discussion forum > CAD Tutorial & Tips > Anyway to Change an Ellipse into a Polyline?

Anyway to Change an Ellipse into a Polyline?

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

Greene

Newbie

posts: 14

Registered: 2012-7-6

Message 1 of 2

 Anyway to Change an Ellipse into a Polyline?
11-07-2012 05:44 . pm   |   View his/her posts only
If you trim it in half or what ever and you want to connect it to another polyline is there anyway to accompolish this? Pedit doesn't work. Any help would be greatly appreciated

Thanks.

Rank: 1

Greene

Newbie

posts: 14

Registered: 2012-7-6

Message 2 of 2

11-07-2012 05:58 . pm   |   View his/her posts only
Yes, it is possible. One would have to use the Pedit command. But first...

At the command line type: pellipse. What is the current setting?

Drawing an ellipse the "old fashion" way would be doing it as they did back in the day of manual drafting. Unfortunately, schools don't bother to teach the method anymore.
See also
X