CAD/CAM discussion forum > CAD Tutorial & Tips > Does ZWCAD have layer merge?

Does ZWCAD have layer merge?

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

Tharwat

Newbie

posts: 4

Registered: 2012-7-11

Message 1 of 4

 Does ZWCAD have layer merge?
11-07-2012 05:53 . pm   |   View his/her posts only
Hi guys,

Anyone who knows does ZWCAD have layer merge,does ZWCAD support laymrg command? I am just going to downloaded one copy from its website.

Rank: 1

robhowell

Newbie

posts: 19

Registered: 2012-7-6

Message 2 of 4

13-07-2012 08:56 . am   |   View his/her posts only
Yes, it is just the same as the command in AutoCAD. Enter LAYMRG in the command bar or find it in the express tools in menu

Rank: 5Rank: 5

Amanda

posts: 19

Registered: 2012-11-6

Message 3 of 4

12-11-2012 03:07 . pm   |   View his/her posts only
hello,

introduce you a video about this subject,
Layer Merge Merges the Duplicated Layers
http://files.zwsoft.com/en/ZWCAD/Tips/TipsOfZWCADPlus_LayerMergeMergesTheDuplicatedLayers.rar
http://youtu.be/bF3GQFpNwe8

Amanda

Rank: 5Rank: 5

Jenny

posts: 25

Registered: 2012-2-11

Message 4 of 4

18-01-2013 11:03 . am   |   View his/her posts only
check the layer merge video~ LOL~~




Try ZWCAD+ free for 30 days:
http://www.zwsoft.com/zwcad+/
See also
X