Dynamic Tool Palette

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

SLW210

Newbie

posts: 25

Registered: 2012-7-6

Message 1 of 2

 Dynamic Tool Palette
13-07-2012 04:58 . pm   |   View his/her posts only
How do you turn OFF Dynamic Tool Palettes,each time you change spec and also on first use it locks the screen for severalminutes whilst it re-builds the content.

Rank: 1

KoTa04

Newbie

posts: 7

Registered: 2012-7-11

Message 2 of 2

17-07-2012 11:01 . am   |   View his/her posts only

You can use the command"PLANTDYNAMICTOOLPALETTE" and set it to "Disable"

See also
X