CAD/CAM discussion forum > CAD > LOCKING TOOLBARS

LOCKING TOOLBARS

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

JBullseye74

Newbie

posts: 7

Registered: 2012-7-11

Message 1 of 2

 LOCKING TOOLBARS
13-07-2012 05:09 . pm   |   View his/her posts only
After I have created and placed my toolbars where I want them to be, how can I lock them into place so they cannot be moved?

Rank: 1

TroutKing

Newbie

posts: 10

Registered: 2012-7-11

Message 2 of 2

17-07-2012 11:32 . am   |   View his/her posts only
Post Last Edit by TroutKing at 2012-7-20 14:14

Look at the lower right hand corner of the ZWCAD application window. There should be a padlock which is open. If you click on it, it will give you some options.
See also
X