CAD/CAM discussion forum > CAD > Bind in etransmit not working

Bind in etransmit not working

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 48

Registered: 2011-11-16

Message 1 of 4

 Bind in etransmit not working
04-12-2012 07:42 . pm   |   View his/her posts only
Hi I have checked the Latest versio of zwcad + 2012

English, vernum=2012.11.29(8448)

In Xref when we etransmit and select bind it does not work. plz correct this issue.


Parveen

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 280

Registered: 2012-6-6

Message 2 of 4

13-12-2012 10:56 . am   |   View his/her posts only
Reply 1# softtech


Hi sir, this option has a little problem:

when you select "bind external reference" in transmittal setup, the xref is not binded.


But if you do not select "bind external reference" in transmittal setup, the xref is actually there, which you can use as temporary solution.


We will correct this issue soon, thanks!

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 48

Registered: 2011-11-16

Message 3 of 4

08-01-2013 08:38 . pm   |   View his/her posts only
Is this corrected or not?

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 280

Registered: 2012-6-6

Message 4 of 4

10-01-2013 10:22 . am   |   View his/her posts only
This problem was already submitted for fixing, please wait for the next update, thanks!
See also
X