CAD/CAM discussion forum > ZW3D CAM > Transfer text to line for CAM

Transfer text to line for CAM

    
  Subscribe Topic

Rank: 2

Mattyvdv

Assistant Engineer

posts: 62

Registered: 2012-7-8

Message 1 of 3

 Transfer text to line for CAM
10-07-2013 06:47 . am   |   View his/her posts only
Hi guys,
Quick question regarding text. I need to change the standard text (not ready sketch text) to lines and curves to be able to engrave it in CAM. I have done this previously but it was very long ago and now i cannot find the button again :(

Cheers guys.


Note: Paul give the correct answer on 2#

-Modify by Manager.

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Paul

Moderator

posts: 354

Registered: 2011-9-17

Message 2 of 3

10-07-2013 09:59 . am   |   View his/her posts only
Edit/Explode

Cheers

Rank: 2

Mattyvdv

Assistant Engineer

posts: 62

Registered: 2012-7-8

Message 3 of 3

10-07-2013 10:32 . am   |   View his/her posts only
Reply 2# mudcrab
Thanks Paul, exactly what i was after. Appreciate it.
See also
X