CAD/CAM discussion forum > ZW3D CAM > problem about milling

problem about milling

    
  Subscribe Topic

Rank: 2

ZW3DUser

Assistant Engineer

posts: 64

Registered: 2013-2-8

Message 1 of 3

 problem about milling
20-08-2013 06:40 . pm   |   View his/her posts only
Ach vergess das. Ich habe denen schon alles mögliche geschickt und da kam nur "wo ist das Problem" zurück. Deshalb werde ich mich hier nicht mehr verrückt machen, bringt eh nichts.
Auch Vorschläge habe ich denen schon geschickt und auf Fehler hingewiesen. Beispiel :
http://www.zwsoft.com/index.php? ... how&catid=395&id=68

Hier funktioniert eine beschriebene Funktion gar nicht mehr, wenn man die Fräsrichtung umstellt.
Keine Antwort erhalten und dieser andere User Lobt diese Funktion natürlich. Aber soweit ich weiß ist der selber mit in der Entwicklung...

Rank: 5Rank: 5

Tony_ZWSOFT

posts: 44

Registered: 2011-8-22

Message 2 of 3

22-08-2013 10:41 . am   |   View his/her posts only
Dear ZW3DUser,

I thought you might encounter some issues, i hope i could help.
but i am really sorry, i can't understand what you wrote.
I would be appreciated that you could use English to illustrate the problem.
Or maybe we can talk online.
Feel free to contact our technical support team via zw3d@zwsoft.com.
Thank you for your understanding.

Regards
Tony Tan (ZWSOFT)

Rank: 2

ZW3DUser

Assistant Engineer

posts: 64

Registered: 2013-2-8

Message 3 of 3

22-08-2013 06:23 . pm   |   View his/her posts only
Oh sorry, This is an answer to an User...
See also
X