CAD/CAM discussion forum > CAD > HELP> URGENT! Licensed ZWCAD+ 2012 suddenly asked an activation code

HELP> URGENT! Licensed ZWCAD+ 2012 suddenly asked an activation code

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

bobkev2960

Newbie

posts: 13

Registered: 2013-10-2

Message 1 of 9

 HELP> URGENT! Licensed ZWCAD+ 2012 suddenly asked an activation code
21-11-2013 03:16 . pm   |   View his/her posts only
Can someone help me what to do? This is urgent. We are are selling your products here in the Philippines, and one of our client experience that their ZWCAD+ 2012 suddenly asked an activation code. we don't know what cause it. We hope that you could help. Thanks.

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 72

Registered: 2011-5-21

Message 2 of 9

21-11-2013 07:57 . pm   |   View his/her posts only
Hi Philippienes :-)

In case of HW encryption (with dongle) - it is important to have stable electric voltage on USB ports.
In case that you customer has connected also printer(s) via USB - it is possible that electric voltage is for a while lower (during printing) - and if ZWCAD works at that time - it could loose the licence.

Perhaps it is not your case - take this only as one of the hundreds possible reasons :-)

Rank: 1

bobkev2960

Newbie

posts: 13

Registered: 2013-10-2

Message 3 of 9

22-11-2013 01:48 . pm   |   View his/her posts only
thanks sir for replying.. but, what if it is in soft key?

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 535

Registered: 2013-5-6

Message 4 of 9

27-11-2013 10:44 . am   |   View his/her posts only
Reply 1# bobkev2960

Hi, please check these:

1. Is this activation ID permanent or not? You can check its expire date from here: http://support.zwcad.net:8888/flexnet/operationsportal/showActivationIdLogon.do
(Input the ID > unable to log in > click "New user" > click "Back" > "With Activation ID" > Input your ID then log in)

2. The license profile might has been deleted, just use the activation ID to activate again.

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 72

Registered: 2011-5-21

Message 5 of 9

29-11-2013 04:42 . pm   |   View his/her posts only
Only small note: duing activation process have to be "opened" 8888 port to and from internet.

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 535

Registered: 2013-5-6

Message 6 of 9

02-12-2013 12:01 . pm   |   View his/her posts only
Did the customer upgrade operation system? For example upgrade from windows 8 to windows 8.1, it might broke the license.

Rank: 1

bobkev2960

Newbie

posts: 13

Registered: 2013-10-2

Message 7 of 9

03-12-2013 05:42 . pm   |   View his/her posts only
no, they didn't..their OS is windows 7. sometimes the software is okay, and sometimes zwcad asked for the activation code. It shows in the log file.

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 535

Registered: 2013-5-6

Message 8 of 9

04-12-2013 10:39 . am   |   View his/her posts only
Reply 7# bobkev2960


Is it stand-alone license or network license?

If it is network license, please make sure there is at least one copy left on the server when you want to get floating license from the licensing server computer. And good network connection between your computer to the licensing server would insure stable floating licensing.

If it is stand-alone license, please contact local distributor to check the problem.

Rank: 1

bobkev2960

Newbie

posts: 13

Registered: 2013-10-2

Message 9 of 9

05-12-2013 09:37 . am   |   View his/her posts only
thank you for all your help... :)
See also
X