CAD/CAM discussion forum > CAD > layout issue
    
  Subscribe Topic

Rank: 1

jasond9976

Newbie

posts: 3

Registered: 2013-12-20

Message 1 of 4

 layout issue
20-12-2013 01:12 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by jasond9976 at 2013-12-20 13:14

I have every thing (plot, preview, select plot style, select printer....etc)super slow in layout problem with ZWCad 2012+ , but when i disable the win firewall. every thing seems running smooth and some will not(without any anti virus or firewall enabled ).but firewall shows allow all zwcad application, i dont know how does it happen.
2 mview .
some times several mviews in layout will dysfunctional ,some users will back to normal after deleted and undo the mview and some users permanently .copied mview will dysfunctional as well for some users.

3 slow to read or view layout.
always slow to read 5-10 mview in the layout and it requires to read again every thing in layout after back to model.


thank you.

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 292

Registered: 2012-7-18

Message 2 of 4

21-12-2013 05:39 . pm   |   View his/her posts only
Please enable trusted antivirus program setting, unique for ZWCAD
antiVir001.jpg
2013-12-21 17:38

Rank: 1

jasond9976

Newbie

posts: 3

Registered: 2013-12-20

Message 3 of 4

23-12-2013 11:01 . am   |   View his/her posts only
Reply 2# msbud7705

does it work on dysfunctional MVIEW ?

Rank: 1

jasond9976

Newbie

posts: 3

Registered: 2013-12-20

Message 4 of 4

23-12-2013 05:53 . pm   |   View his/her posts only
i have some problem with slow processing printing,it slows down when i click on ok to print.
i tried add new NIC, shut down fire wall and anti virus ,it still very slow.
it maybe something to do with OS .can i fix this issue without reformat the PC ? how ?
See also
X