CAD/CAM discussion forum > CAD > Drawing area
    
  Subscribe Topic

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 71

Registered: 2011-5-21

Message 1 of 7

 Drawing area
20-06-2014 03:50 . pm   |   View his/her posts only
Only small request to ZWSOFT.

When all of us could expect that the drawing area in ZWCAD+ will look as it is in this video?
Drawing area

I understand that there are many more important issues - ...but is it really so complicated ?

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 523

Registered: 2013-5-6

Message 2 of 7

03-09-2014 04:02 . pm   |   View his/her posts only
hi Jan, did you mean, the position of grid area doesn't change when zoom in and out?

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 121

Registered: 2011-9-22

Message 3 of 7

03-09-2014 06:41 . pm   |   View his/her posts only
Wo ist das Video

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 71

Registered: 2011-5-21

Message 4 of 7

03-09-2014 07:14 . pm   |   View his/her posts only
...I mean the grid like in AutoCAD

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 121

Registered: 2011-9-22

Message 5 of 7

03-09-2014 09:13 . pm   |   View his/her posts only
This is what I think

Bild 2.png
2014-9-3 21:13

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 263

Registered: 2012-7-18

Message 6 of 7

05-09-2014 07:36 . am   |   View his/her posts only
It could be by any command, background+mesh mesh-1, no mesh-0 <0>


btw. I prefer no mesh background, one dark color

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 71

Registered: 2011-5-21

Message 7 of 7

05-09-2014 01:39 . pm   |   View his/her posts only
Well, Martin - I agree with you

...but sorry - because I sell ZWCAD - and this mesh background is better for selling - I have to request this ACAD background :-)
See also
X