Subscribe Topic

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 1 of 30

 ZWCAD Beta
25-06-2014 03:25 . pm   |   View his/her posts only
What's wrong with ZWCAD 2015 Beta?

Is it because what testing or ZWCAD dissolves?????
Autodesk has won???






Was ist los mit ZWCAD 2015 Beta ?
Kann man da was Testen oder löst sich ZWCAD auf ???????????????
Hat Autodesk gewonnen ????????

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 2 of 30

25-06-2014 11:26 . pm   |   View his/her posts only
We have fresh ZWCAD 2014+ SP1 and ZWCAD ARCHITECTURE 2014 SP2

VERNUM = "2014.04.27(21135)"

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 3 of 30

26-06-2014 12:56 . pm   |   View his/her posts only
I asked about the future of ZWCAD, ZWCAD 2014 are so much error in it that should be fixed but it is very quiet at sher ZWCAD that makes me worry.
What do I do with ZWCAD I get my money back????
but as one gets no answer?
is a pity as with Autodesk????


Ich habe um die Zukunft von ZWCAD gefragt, in ZWCAD 2014 sind so viel Fehler drin die sollten behoben werden aber es ist sehr sher still bei ZWCAD das macht mir sorgen.
Was mache ich mit ZWCAD bekomme ich mein Geld zurück ??????????
aber da bekommt man ja keine Antwort ???
schade ist so wie bei Autodesk ????????????

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 72

Registered: 2011-5-21

Message 4 of 30

26-06-2014 03:32 . pm   |   View his/her posts only
Don't worry.
ZWCAD+ 2015 is in progress and official beta testing will start soon.

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 5 of 30

26-06-2014 06:30 . pm   |   View his/her posts only
@Jan Pajerchin
Is it possible to create own dynamic blocks in ZWCAD 2015 beta?

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 6 of 30

02-07-2014 05:00 . pm   |   View his/her posts only
Don't worry.
ZWCAD+ 2015 is in progress and official beta testing will start soon.

When will it come????

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 7 of 30

03-07-2014 06:55 . pm   |   View his/her posts only
If in beta 2015 tables bug be fixed????

Is very important for us?????

Wird in der Beta 2015 der Tabellen Bug behoben sein ????????????

Ist für uns sehr wichtig ???????????????

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 8 of 30

10-08-2014 03:25 . pm   |   View his/her posts only
When now comes the Beta 2015 ????????


Wann kommt jetzt die Beta 2015 ????????

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 72

Registered: 2011-5-21

Message 9 of 30

11-08-2014 01:34 . pm   |   View his/her posts only
Martin_S
I really don't know. But because of Autodesk has Copyright for Dynamic Blocks - I don't expect it will be avaiable to create them in 2015

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 10 of 30

11-08-2014 11:57 . pm   |   View his/her posts only
Will be solved display problem with AcDbSubDMesh Class in 2015+? To use Hi-res 3D objects in dwg.

Rank: 1

info7572

Newbie

posts: 1

Registered: 2012-7-17

Message 11 of 30

12-08-2014 04:55 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Jenny_ZWCAD at 2014-9-4 10:49

I've been following discussions regarding the ZwCAD dynamic block’s issue for quite some time now. Sadly, there’s a rather simple explanation: surprisingly as it might be, we simply can’t figure them out.

It has nothing to do with the Copyright privileges that Mr. Jan has been talking about. Just take a look at G*CAD. They’ve incorporated dynamic blocks in their app way back in 2012. Not only can they use dynamic blocks, they can also create them (BEDIT).

I really think ZWSOFT should be focusing on issues that really matter (Parametric interface, Dynamic Blocks (BEDIT), solving the printing / plotting issues (drivers), etc …, rather than releasing versions which highlights are Google Earth support, etc …

We still don’t support object highlighting, not to mention the Dynamic Input (DYN) option that all AutoCAD users like so much, and expect to see in ZwCAD, once they crossover.

I think it’s the simple things that count … And while we’re at it: would it hurt too much to give the UI a bit of a “facelift”? And I’m not talking about a icon replacement. The whole UI needs a bit of “fleur”, if you know what I mean.

ZwCAD is so much better than other “AutoCAD clones”. It’s really a shame we’re losing clients because of such foolish and trivial reasons.

… just something to chew on ...

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 12 of 30

13-08-2014 01:24 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Jenny_ZWCAD at 2014-9-4 10:49

G*CAD8 can more than ZWCAD pity ?????


G*CAD8 kann mehr als ZWCAD schade ?????

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 13 of 30

13-08-2014 06:14 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by msbud7705 at 2014-8-13 20:09

Creating dynamic blocks.

Second Chinese CAD company from Beijing managed to "get around" the patent rights to create dynamic blocks by BEDIT command, so I hope for a similar approach to the problem by ZWSOFT from Guangzhou to programme this command.

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 14 of 30

13-08-2014 06:20 . pm   |   View his/her posts only
Do not think that is the funktioniern in ZWCAD 2015.

Glaube nicht das das in ZWCAD 2015 funktioniern wird.

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 15 of 30

13-08-2014 07:24 . pm   |   View his/her posts only
I know it.... maybe in ZWCAD2015+ SP1?

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 72

Registered: 2011-5-21

Message 16 of 30

13-08-2014 07:44 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Jenny_ZWCAD at 2014-9-4 10:58

G*CAD also is not ideal. It is not based on .NET yet... it has problematical Toolpalletes, ... etc

I hope ZWCAD 2015 will be positive surprise

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 17 of 30

13-08-2014 07:52 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Dober at 2014-8-13 19:56

I do not think there will be a surprise.
ZWCAD 2015 will not bring much neuese.

Ich glaube nicht das es eine Überraschung geben wird.
ZWCAD 2015 wird nicht viel neuese bringen.

http://zwcad.com.tw/download/2015+/

Rank: 1

stefaa5779

Newbie

posts: 92

Registered: 2013-3-13

Message 18 of 30

14-08-2014 08:28 . pm   |   View his/her posts only
Reply 17# Dober

I don't use zwcad anymore , still have a license of v2012 but indeed, some things are missing even in 2014.

I use another cad program now, ok, no ribbon GUI , so the old acad style but far more new versions and from V11 to V13 didn't cost me one euro.

There is still autocad 2014 on my computer but I don't use it much.

I still keep one eye on zwcad en test beta versions.

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 48

Registered: 2011-11-16

Message 19 of 30

21-08-2014 06:19 . pm   |   View his/her posts only
Reply Dober

I don't use zwcad anymore , still have a license of v2012 but indeed, some things are ...
stefaa5779 Post at 2014-8-14 20:28



Try ZWCAD+2015 BETA

http://download2.zwsoft.com/en/ZWCAD_Plus/2015/Beta/ZWCAD_Plus_2015_Beta_ENU.exe


Rank: 1

Peter

Newbie

posts: 1

Registered: 2011-7-6

Message 20 of 30

03-09-2014 11:17 . am   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Jenny_ZWCAD at 2014-9-4 11:00

We stop using ZWCAD since 2012+, still waiting right version to upgrade . . . but 2015+ make us disappointed again.

finally G*CAD still the better autocad alternative.... we purchased ZWCAD at since 2009 (6 licenses), final upgrade all to 2012+ and not draftman like to use it, our oversea resp. office introduce us to using G*CAD, not very very good, but still better them ZWCAD, today we have 60+ G*CAD licenses......

the support engineer alway answer our technical problem by "this is not AUTOCAD, is ZWCAD, cannot compare the usability from autocad .....! ", G*CAD provide better support . . . .

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 21 of 30

05-09-2014 08:02 . am   |   View his/her posts only
@Peter G*CAD probably illegally uses patent of AUTODESK for editing dynamic blocks. I will think to find quite diffrent solution to make own "dynamic blocks" for ZWCAD+.

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 535

Registered: 2013-5-6

Message 22 of 30

09-09-2014 03:40 . pm   |   View his/her posts only
Dear all,
Thank you for your attention to ZWCAD+ 2015.

ZWCAD+ 2015 Beta has already released, you can download from following link, and the official version will be available soon.
http://www.zwsoft.com/zwcad/what_is_new/


1. Is it possible to create own dynamic blocks in ZWCAD 2015 beta?

Create dynamic block(BEDIT) could be possible. We need some times to handle the pattern copyright and technique, it might take for a while.

2. Table bug, text disappear after double click editing

If the text in table cell has data format, it will disappear after editing. As a temporary solution, we suggest you to use "Text" instead of "Number" or other data format?

3. Will be solved display problem with AcDbSubDMesh Class in 2015+? To use Hi-res 3D objects in dwg.

ZWCAD+ doesn't support ZcdbSubMesh, for the moment we mainly focus on 2D function.
(ID: 7518)

4. don’t support object highlighting

Object highlighting doesn't work, the variable SELECTIONPREVIEW=1(or 2) is not available. This function relate to the deep core, and it is very difficult to support it.

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 23 of 30

09-09-2014 04:49 . pm   |   View his/her posts only
"3. Will be solved display problem with AcDbSubDMesh Class in 2015+? To use Hi-res 3D objects in dwg.

ZWCAD+ doesn't support ZcdbSubMesh, for the moment we mainly focus on 2D function. "


My Opinion: I'm very disappointed.
I understand that in principle ZWCAD + specializes as a tool for drawing in 2D.
But in ZWCAD ARCHITECTURE This option is necessary because is used to parametric design both 2D and 3D. I hope to change the position, otherwise ZWCAD ARCHITECTURE lose much without support for this mode in 3D.

There are a lot of libraries using this 3D display mode, ideal for high quality rendering in Artisan.

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 24 of 30

13-09-2014 07:45 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by msbud7705 at 2014-9-13 19:47

AcDbSubDMesh Class in 2015+
Adding this functionality will contribute to the possibilities of creating Organic Architecture, the current version of ZWCAD ARCHITECTURE 2014 SP2 rather narrows the creativity of creation. Tools allow you to create forms too "primitive".

Designers do not expect it from ZWCAD ARCHITECTURE.

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 25 of 30

15-09-2014 04:27 . pm   |   View his/her posts only
I wonder when they will fix all the bugs.
2020 ?????????????????

Ich frage mich wann sie die ganzen Bugs beheben wollen.
2020 ????????????????

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 26 of 30

16-09-2014 05:27 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by msbud7705 at 2014-9-16 17:29

@Dober, Let's be patient.

In The program are introduced features that are not visible to the end user.

F.e. entering service .NET allows to use co-operation program with overlays reserved almost exclusively for AC.
Even the last overlay AutoTurn.
In 2015 replaced 100% of the old code to unicode. For the end user it is probably also irrelevant, because you can not see it at first glance.

I think it is good solution for a 64-bit operating more processor cores in the future.

But I'm wating urgent for AcDbSubDMesh Class in 3D.
-----------------------------------------------------------
@Dober, Wir geduldig sein.

Im Programm eingeführt werden Funktionen, die nicht sichtbar für den Anwender sind.

ZB: Die Eingabe von Service-NET ermöglicht, die Zusammenarbeit mit Overlays Programm fast ausschließlich für AC vorbehalten verwenden.
Auch der letzte Überlagerung Autoturn.
Im Jahr 2015 ersetzt 100% des alten Code auf Unicode. Für den Endverbraucher ist es wohl auch irrelevant, da kann man nicht auf den ersten Blick sehen.

Ich denke, es ist gute Lösung für eine 64-Bit-Betriebs mehrere Prozessorkerne in der Zukunft.

Aber ich bin gefundenes Fressen für dringende AcDbSubDMesh Klasse in 3D. (GER by GOOGLE TR.)

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 27 of 30

16-09-2014 05:36 . pm   |   View his/her posts only
I am patient but my people do not.
They want so very sensible to work.


Ich bin geduldig aber meine Leute nicht.
Die wollen damit vernüftig Arbeiten können.

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 28 of 30

16-09-2014 07:00 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Dober at 2014-9-16 19:04

Bild 3.png
2014-9-16 19:03


Where ZWCAD is running on 64 bit

Wo läuft ZWCAD auf 64 Bit


I think it is good solution for a 64-bit operating more processor cores in the future. ??????????????????????????

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 124

Registered: 2011-9-22

Message 29 of 30

16-09-2014 07:06 . pm   |   View his/her posts only
Where ZWCAD is running on 64 bit

Wo läuft ZWCAD auf 64 Bit



Bild 3.png
2014-9-16 19:06

Rank: 4

Martin_S

Senior Engineer

posts: 265

Registered: 2012-7-18

Message 30 of 30

16-09-2014 08:16 . pm   |   View his/her posts only
@Dober

I got News from Our Reseller:
dmatusz3, na 16 września 2014 - 12:45, powiedział:

"Nasz kontakt techniczny w ZWSOFT wie dokładnie, co jest potrzebne, a jak tylko ktoś widzi w dziale rozwoju, zamiast powitania jednym tchem wymienia: "AcDbSubDMesh, skopiować tekst, bedit".
-----------------------------------------------------------------------------------------
dmatusz3, on 16 Sept 2014 - 12:45, said:

"Our technical contact at ZWSOFT knows exactly what is needed, and as soon as he sees someone in the development department instead of greeting in the same breath mentions: "AcDbSubDMesh, copy text, bedit".
See also
X