CAD/CAM discussion forum > CAD > Pipe Library problem

Pipe Library problem

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

emm444447650

Newbie

posts: 4

Registered: 2014-8-14

Message 1 of 9

 Pipe Library problem
14-08-2014 03:16 . pm   |   View his/her posts only
Can someone help my with import valve block from pipe library ?
When I try to open file with block I get message (warning: 2 errors were found during open...), and
"The file contains incorrect or corrupted information."
fille from: CEPEX 2D/3D cad library
-ZWCAD+ 2012 PRO
-WINDOWS 7 PRO. 64bit


Demo ZWCAD 2012 can open same file without problem.

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 81

Registered: 2011-5-21

Message 2 of 9

14-08-2014 04:21 . pm   |   View his/her posts only
There is not any reason for this problem (downloaded DWG is in correct DWG R13 format).
I tested in on ZWCAD+ 2012 / Win 8 64 bit - and it works correctly

Only small advice - try to copy your file to short path without spaces - for example
C:\TEST\your_part.dwg

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 81

Registered: 2011-5-21

Message 3 of 9

14-08-2014 04:23 . pm   |   View his/her posts only
+ of course check if you have last vernum of ZWCAD+ 2012
...vernum: 2013.05.17(12211) or later

Rank: 1

emm444447650

Newbie

posts: 4

Registered: 2014-8-14

Message 4 of 9

14-08-2014 04:53 . pm   |   View his/her posts only
Reply 3# Pajerchin

ZWCAD+ 2012 SP2
Version number: 2013.03.31(11367)

But still it doesn't work.

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 81

Registered: 2011-5-21

Message 5 of 9

14-08-2014 06:12 . pm   |   View his/her posts only
Before any nest steps - update your ZWCAD to vernum 2013.05.17(12211) or newer...
:-)

Rank: 1

emm444447650

Newbie

posts: 4

Registered: 2014-8-14

Message 6 of 9

15-08-2014 12:50 . am   |   View his/her posts only
I installed vernum 2013.05.17(12211) but unfortunately I can't open 3D files from library.

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 81

Registered: 2011-5-21

Message 7 of 9

15-08-2014 06:14 . pm   |   View his/her posts only
Haha.
I've tested 2D part - and with 2D part is everything OK.

Now I also tested 3D part - and you're right.
Not possible to open in ZWCAD+ 2012 nor in ZWCAD+ 2014

It means - it is the TASK for ZWSOFT !!!

I remember - some of my users had also the same problem with some drawings.
I suppose - it is general problem regarding some specific issue, which can ZWSOFT test with the library files mentioned in this topic.

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 538

Registered: 2013-5-6

Message 8 of 9

03-09-2014 12:11 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Jenny_ZWCAD at 2014-9-3 14:20

Yes ZWCAD+ was not able to open the 3D file from CEPEX, but if the file is opened and SAVEAS by AutoCAD, then it could be opened by ZWCAD+. We will try to fix this. Thanks for the feedback.
(ID: T9372)

Rank: 1

emm444447650

Newbie

posts: 4

Registered: 2014-8-14

Message 9 of 9

11-09-2014 01:53 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by emm444447650 at 2014-9-13 20:56

I finished two project on this way.
I have problem with new version of ZWmech (v2014.02.35) - BOM option doesn't work.

Solved - it wasn't problem with ZWcad.
See also
X