CAD/CAM discussion forum > CAD > ZWCAD 2015 Beta

ZWCAD 2015 Beta

    
  Subscribe Topic

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 1 of 20

 ZWCAD 2015 Beta
22-08-2014 03:42 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Dober at 2014-8-22 16:35

Post Last Edit by Dober at 2014-8-22 15:46

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 2 of 20

22-08-2014 03:45 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by Dober at 2014-8-28 14:15

Mtext not still on 2 screens ?????


Bild 1.png
2014-8-22 15:46

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 3 of 20

22-08-2014 03:48 . pm   |   View his/her posts only
Movebak still missing

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 4 of 20

22-08-2014 03:57 . pm   |   View his/her posts only
the table is still not

Tabelle.png
2014-8-22 15:57

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 5 of 20

22-08-2014 04:33 . pm   |   View his/her posts only
Rows High does not fit

Zeilenhohe.png
2014-8-22 16:33

Rank: 4

Jan Pajerchin

Senior Engineer

posts: 165

Registered: 2011-5-21

Message 6 of 20

25-08-2014 10:12 . pm   |   View his/her posts only

GRIDMODE - doesn't saved in DWG
GRIDUNIT - doesn't saved in DWG
SNAPMODE - doesn't saved in DWG
SNAPUNIT - doesn't saved in DWG

End a special bonus:
1. Type SNAPUNIT and enter for example 10
2. Type SNAPUNIT again - you will see a random NUMBERS (not previously enterred)

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 7 of 20

28-08-2014 02:14 . pm   |   View his/her posts only
What is the opinion of ZWCAD, the error will be corrected.

Please reply

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 8 of 20

29-08-2014 02:15 . am   |   View his/her posts only
Insert pdf also still missing

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 9 of 20

03-09-2014 12:54 . pm   |   View his/her posts only
If I enter a date in the table in Autocad then the date disappears into ZWCAD.

Please fix urgently.


Wenn ich in Autocad ein Datum in Tabelle eintrage dann verschwindet das Datum in Zwcad.

Bitte dringend beheben.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 10 of 20

03-09-2014 05:37 . pm   |   View his/her posts only
Datei gesendet an E-Mail

Rank: 2

m.zarif

Assistant Engineer

posts: 20

Registered: 2010-10-23

Message 11 of 20

04-09-2014 10:55 . am   |   View his/her posts only
Reply 17# Jenny_ZWCAD

ZWCAD 2015+ BETA DOWNLOAD ERROR... DO YOU HAVE ALTERNATIVE LINK TO DOWNLOAD

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 12 of 20

04-09-2014 12:36 . pm   |   View his/her posts only
The content of the cell disappear when edited by ZWCAD+. This is a problem, we will try to fix it. Because ZWCAD+ 2015 official version will be available soon (in September), I'm afraid that this problem might not be resolved in the 2015 official version.

I've reported a year ago that this does not work.
I demand that that is fixed.
I've had enough now with these stupid excuses

Ich habe das schon vor einem Jahr gemeldet das das nicht funktioniert.
Ich verlange das das behoben wird.
Mir reicht es jetzt mit diesen dummen Ausreden.

Rank: 4

Jan Pajerchin

Senior Engineer

posts: 165

Registered: 2011-5-21

Message 13 of 20

08-09-2014 09:36 . pm   |   View his/her posts only
Is it possible to expect that in ZWCAD+ 2015 will be icons next to commands in the classic menu ? - see image bellow

icons.jpg
2014-9-8 21:33


The icons next to commands are in classic ACAD menu, and also in old IntelliCAD based ZWCAD

Rank: 6Rank: 6

Martin_S

CAD/CAM Expert

posts: 480

Registered: 2012-7-18

Message 14 of 20

23-09-2014 06:48 . pm   |   View his/her posts only
Today http://www.zwsoft.com/zwcad/what_is_new/

not BETA , but Release :)

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 15 of 20

23-09-2014 06:53 . pm   |   View his/her posts only
Unfortunately, not all.
German version is still beta


Leider nicht alle.
Deutsche Version immer noch Beta

Bild 1.png
2014-9-23 18:53

Rank: 6Rank: 6

Martin_S

CAD/CAM Expert

posts: 480

Registered: 2012-7-18

Message 16 of 20

24-09-2014 05:48 . am   |   View his/her posts only
I'm from Poland, I prefer english version (VERNUM = "2014.09.20(25578)" )

actually:
I use ZwArch14 ENU for drawings

I use Polish version of ZwArch14 Plk for creating tables with Polish words :)

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 17 of 20

25-09-2014 04:50 . pm   |   View his/her posts only
Super Thank you message

But why the German version comes so late ????????

Super Nachricht Danke

Aber warum kommt die deutsche Version so spät ????????

Rank: 1

michae1811

Newbie

posts: 1

Registered: 2014-5-21

Message 18 of 20

09-10-2014 04:30 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by michae1811 at 2014-10-9 16:31
Reply Jenny_ZWCAD

ZWCAD 2015+ BETA DOWNLOAD ERROR... DO YOU HAVE ALTERNATIVE LINK TO DOWNLOAD
ikanyhs Post at 2014-9-4 10:55


You can download ZWCAD+ 2015 BETA German here: ZWCAD+ 2015 Beta (German)

Sie können die deutsche Version von ZWCAD+ 2015 beta hier herunterladen:ZWCAD+ 2015 Beta (deutsch)

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 269

Registered: 2011-9-22

Message 19 of 20

15-10-2014 05:41 . pm   |   View his/her posts only
hi Dober, yes, German version is still beta version, it is lags behind other version. The German official version will be released in Oct or Nov.
Good news, the two screen problem(mtext editor toolbar stay on the second screen) has been fixed, and it might be included in the version after German official version.

I just tested the 2015 German ZWCAD.
Nothing has done as Promised.

Registered since exactly so incapable as Autocad.
'm Sick of you.

Habe die ZWCAD 2015 Deutsch gerade getestet.
Nichts hat sich getan wie Versprochen.

Hier seit genau so unfähig wie Autocad.
Hab die Nase voll von euch.

Rank: 1

renato6562

Newbie

posts: 1

Registered: 2014-11-4

Message 20 of 20

04-11-2014 04:32 . pm   |   View his/her posts only
hi Dober, we are considering adding the function "insert pdf underlay", thank you for your feedbac ...
Jenny_ZWCAD Post at 2014-9-3 10:41


Hello. PDF insertion will be available with SP1?
Thanks
Renato Freitas
See also
X