CAD/CAM discussion forum > CAD > ZWCAD 2017 SP3.2 is released!

ZWCAD 2017 SP3.2 is released!

    
  Subscribe Topic

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 1 of 18

 ZWCAD 2017 SP3.2 is released!
10-07-2017 08:33 . am   |   View his/her posts only
Hi Everyone,
ZWCAD 2017 SP3.2 is already released, you can online update to it, or just download the installation packages from the website. There are three main improvements in this release, as follows:

1. Typing preview added while user editing attribute in EATTEDIT dialog
2. Publish options added for choosing output directory and other output option
3. Snapping apparent intersection improved

Besides, there are over a hundred of fixes in this release, which improve the LISP, plot and publish, block, dwg reference, etc.
If you have any problem, feel free to contact us, and we will do our best to improve ZWCAD for you.

Thank you!
Jeffrey

Rank: 6Rank: 6

Martin_S

CAD/CAM Expert

posts: 492

Registered: 2012-7-18

Message 2 of 18

10-07-2017 04:15 . pm   |   View his/her posts only
Is also ready ZWCAD ARCHITECTURE 2017 based on engine SP3.2?

Rank: 4

Goran

Senior Engineer

posts: 90

Registered: 2011-7-16

Message 3 of 18

12-07-2017 04:34 . am   |   View his/her posts only
Last Zwcad 64b, strange thing happens when I try to drawe circle.

Circle, specify point [click], specify radius, diameter [mouse move then click].
Press enter (or whatever to repeat last command), [click] for center point, then DO NOT MOVE MOUSE and press Enter - circle radius must have same radius, but nothing happens!
It is enough to move mouse a little bit after ins poinrt click, then if you press enter circle will be drawn with the same radius as last one.

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 4 of 18

12-07-2017 09:13 . am   |   View his/her posts only
Reply 3# goranP


Hi, the issue is confirmed as T14418. We will fix it as soon as possible. Thanks.

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 5 of 18

12-07-2017 09:15 . am   |   View his/her posts only
Reply 2# msbud7705


Hi Martin, Sorry, there is no plan for Architecture based on SP3.2 currently.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 333

Registered: 2011-9-22

Message 6 of 18

12-07-2017 04:23 . pm   |   View his/her posts only
The "find" command does not work
Block exchanges do not work
Tool pallet is a giant construction site
DesingCenter is still missing

Rank: 6Rank: 6

Martin_S

CAD/CAM Expert

posts: 492

Registered: 2012-7-18

Message 7 of 18

13-07-2017 09:39 . pm   |   View his/her posts only
When will be ready ARTISAN to ZWCAD ARCHITECTURE 2017?

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 8 of 18

14-07-2017 03:31 . pm   |   View his/her posts only
Reply 7# msbud7705


Martin,
Currently the bridge between Artisan and ZWCAD is still on the process, we will contact them for further information. Thanks.

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 9 of 18

14-07-2017 05:20 . pm   |   View his/her posts only
Reply 6# Dober


Dober,
The FIND command issue will be fixed in the next week.
As for Block Exchange and Tool Palette, could you please tell us more about it. Block Exchange is about the blockreplace command?
For Design Center, we are still developing it. Now there is a zrx plug-in of design center in trial version, you can use command APPLOAD to load it in ZWCAD, and then input command ADCENTER to open the design center.
Here is the attached zrx plug-in. ZrxAdCenter_TrialVersion_V0.4.rar (136.24 KB) , please use the latest ZWCAD version to load it. Thank you.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 333

Registered: 2011-9-22

Message 10 of 18

14-07-2017 05:29 . pm   |   View his/her posts only
I also sent these questions to our support in Germany (encee).
You should have these inquiries already.

mfg dober

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 333

Registered: 2011-9-22

Message 11 of 18

14-07-2017 05:40 . pm   |   View his/her posts only
For info
Block swap with attributes does not work?

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 333

Registered: 2011-9-22

Message 12 of 18

18-07-2017 06:26 . pm   |   View his/her posts only
The toolbox should have the same settings as Autocad.
Or even better with mass output for all blocks in the palette.

WERKZEUGPALETTE.png
2017-7-18 18:26




Die Werkzeugpalette sollte die gleichen einstellungen haben wie Autocad.
Oder sogar noch besser mit Masstabsangabe für alles Blöcke in der Palette.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 333

Registered: 2011-9-22

Message 13 of 18

18-07-2017 06:31 . pm   |   View his/her posts only
As for Block Exchange and Tool Palette, could you please tell us more about it. Block Exchange is about the blockreplace

Blocktauschen.png
2017-7-18 18:31


Blocking does not work with attributes at ZWCAD

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 333

Registered: 2011-9-22

Message 14 of 18

18-07-2017 06:48 . pm   |   View his/her posts only
Blocking in Autocad without problem with ATT possible.
Blocktauschen in Autocad ohne Problem mit ATT möglich.

Blocktauschen_Autocad.png
2017-7-18 18:48

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 15 of 18

19-07-2017 08:35 . am   |   View his/her posts only
Reply 14# Dober


Dober,

Blockreplace command doesn't support to apply in Attribute blocks currently in ZWCAD 2017. We will improve in the future. Thanks.

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 16 of 18

19-07-2017 08:46 . am   |   View his/her posts only
Reply 12# Dober


Dober,

Thanks for your advice. We will try to improve Tool Palette usability in the future version.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 333

Registered: 2011-9-22

Message 17 of 18

19-07-2017 12:28 . pm   |   View his/her posts only
@ Jeffrey

Thanks for the answer
It would be nice if you would tell us a timetable when.
Your answer to "build in the future" is a standard answer which you can give on almost every request.
Is very very bad for ZWCAD.

Danke für die Antwort
Es wäre mal schön wenn Sie uns einen Zeitplan sagen würden wann was kommt.
Ihre Antwort in "Zukunft einbauen" ist einen Standart antwort die sie bei fast jeder Anfrage geben.
Ist sehr sehr schlecht für ZWCAD.

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 501

Registered: 2015-6-9

Message 18 of 18

21-07-2017 12:40 . pm   |   View his/her posts only
Reply 17# Dober


Dober,

Thanks for your understanding.
We will evaluate the issues you posted before, and update the time with you once we have any progress.
Thanks again.
See also
X