CAD/CAM discussion forum > CAD > can not use font Thai

can not use font Thai

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

Jakapong

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-11-4

Message 1 of 4

05-10-2007 12:01 . pm   |   View his/her posts only
can not use font Thai in file format .shx

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 4

 can not use font Thai
09-10-2007 05:50 . pm   |   View his/her posts only
Hi, z12788
Just input 'vernum' in the command line to get the version number. Is it 2007.09.19?

It seems that it don't appears in my pc. My test is under windows xp2. What about your hardware configuration(CPU,Display card) and your windows OS?

If it is possible, could you please send the relevant drawing to me?(Email: tech@zwcad.com)

Thanks for your help, if we know the problem, we can take action to solve it as soon as possible.

Rank: 1

Jakapong

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-11-4

Message 3 of 4

09-10-2007 02:12 . pm   |   View his/her posts only
i send mail file can't use font thai to Email: tech@zwcad.com

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 4

 can not use font Thai
09-10-2007 05:50 . pm   |   View his/her posts only
[QUOTE=z12788]i send mail file can't use font thai to Email: tech@zwcad.com

sorry,z12788
I don't receive it yet. Could you please send it again?
See also
X