CAD/CAM discussion forum > CAD > ZWCAD 2017 LISP Loading problem

ZWCAD 2017 LISP Loading problem

    
  Subscribe Topic

Rank: 5Rank: 5

vabela

Developers

posts: 3

Registered: 2011-5-22

Message 1 of 11

 ZWCAD 2017 LISP Loading problem
11-07-2016 06:41 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by vabela at 2016-7-11 18:44

When trying to load any LISP file in ZWCAD 2017 via "Load Application" we get the error message:

Error: too many literals
happened in: #[Subr COMPILE]

The lisp files tested are without any errors and load perfectly in ZWCAD 2015

Subroutine COMPILE is not our function - must be a ZWCAD LISP API function.

What could be causing this problem ?
What is the solution ?

Is it a ZWCAD 2017 Lisp API bug?

Thank you
Victor

Rank: 5Rank: 5

vabela

Developers

posts: 3

Registered: 2011-5-22

Message 2 of 11

11-07-2016 06:43 . pm   |   View his/her posts only
Correction

Error: too many literals
happened in: #

Should read:

Error: too many literals
happened in: #Subr COMPILE

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 372

Registered: 2011-9-22

Message 3 of 11

11-07-2016 08:16 . pm   |   View his/her posts only
Hier der Plan wie es weitergeht.


https://www.zwcad.pl/zwcad-plus-2017.html

Rank: 5Rank: 5

vabela

Developers

posts: 3

Registered: 2011-5-22

Message 4 of 11

11-07-2016 08:50 . pm   |   View his/her posts only
can we have that in english please

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 372

Registered: 2011-9-22

Message 5 of 11

12-07-2016 04:01 . pm   |   View his/her posts only
Unfortunately no, this is only available in Polish

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 6 of 11

28-07-2016 05:25 . pm   |   View his/her posts only
Hi Vabela,

Have you tried the new version of ZWCAD 2017 (vernum=2016.07.18(5653))?
And if the problem still happens, could you please send a sample to us to check?

Thank you!

Rank: 2

cad6634

Assistant Engineer

posts: 5

Registered: 2016-7-20

Message 7 of 11

11-08-2016 07:50 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by cad6634 at 2016-8-11 19:51

Hi Jeff,

If it is any help i am still getting the same errors on ZWCAD 2017 v2016.07.29(6290)_Win 32, such as:

Error: unexpected EOF
happened in: XSubr RM-LEFT-PAREN

Error: unexpected EOF
happened in: Code *TOPLEVEL*

Error: too many literals
happened in: Subr COMPILE

Thank you

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 8 of 11

12-08-2016 08:39 . am   |   View his/her posts only
Reply 7# cad6634


Can you provide the LISP programs for us to check? Thank you!

Rank: 2

cad6634

Assistant Engineer

posts: 5

Registered: 2016-7-20

Message 9 of 11

20-01-2017 03:55 . am   |   View his/her posts only
Hi,

I am testing verion ZWCAD 20147 SP1.2 2016.11.14 x64

when trying to load a lisp file the following message appears:

"Abort: insufficient code space"

Do you please have any suggestions on that ?

Thank you

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 10 of 11

20-01-2017 11:48 . am   |   View his/her posts only
Post Last Edit by withje8478 at 2017-1-20 11:49

Reply 9# cad6634


Hi, could you attach a sample of the code for us to check? And before that, you can try to download the SP1.3 version of ZWCAD 2017 to check first.
The links: 32bit: http://dl.zwsoft.com/zwcad/products/ZWCAD/2017/SP1.3/ZWCAD_2017_SP1.3_ENU_Win_32bit.exe
64bit: http://dl.zwsoft.com/zwcad/products/ZWCAD/2017/SP1.3/ZWCAD_2017_SP1.3_ENU_Win_64bit.exe


Thanks.

Rank: 2

cad6634

Assistant Engineer

posts: 5

Registered: 2016-7-20

Message 11 of 11

21-01-2017 02:18 . am   |   View his/her posts only
Hi,

I tried the SP1.3 version of ZWCAD 2017 and it doesn't give me the above message anymore but it givew this after trying to load:

"Error: expecting a symbol or number"
and i cannot find out what seems to be the problem.

I am attaching the file for you to check.

Thank you
z_area.zip (23.46 KB)
See also
X