CAD/CAM discussion forum > CAD > zwcad sp3 ita

zwcad sp3 ita

    
  Subscribe Topic

Rank: 2

info4785

Assistant Engineer

posts: 22

Registered: 2016-8-11

Message 1 of 10

 zwcad sp3 ita
11-04-2017 03:13 . pm   |   View his/her posts only
Hi, I found the following problems in the standard version:
1 - "put into the background" does not work on elements already selected.
2 - "Customize User Interface" very complex, no help, difficult to understand, much better interface ZWCAD 2012 or need more information in the national language.
3 "opsione selection" the selection "opsione change automatically uses Shift to Add to Selection" at work.
4- "Device and Document Settings" is not active the function "merger control".
zwcad5.jpg
2017-4-11 15:09


5 - "management page" setting is left to translate from Chinese to Italian the "details of the selected page setup".
6 - will require manual to use 3D tools.

regards

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 2 of 10

13-04-2017 04:01 . pm   |   View his/her posts only
Reply 1# info4785


Hi, thanks for your feedbacks. For these issues:
Could you pls tell me how to reproduce the (1) and (3) problems, and provide a screenshot of problem (5) for us to check?
For the merge control issue, it is planned to be solved in ZWCAD 2018. As for the help to CUI and 3D tools, you can check the help documents for more details, or you can add skype account hejunhui@zwcad.com, we can provide a demo for you.

Rank: 2

info4785

Assistant Engineer

posts: 22

Registered: 2016-8-11

Message 3 of 10

21-04-2017 04:12 . pm   |   View his/her posts only
Ri
zwcad2017_3.jpg
2017-4-21 16:12
spondi 2 # withje8478

Rank: 2

info4785

Assistant Engineer

posts: 22

Registered: 2016-8-11

Message 4 of 10

21-04-2017 04:19 . pm   |   View his/her posts only
Reply 3# info4785

Between the closure and opening of zwcad 2017, the entity selection features are lost. This is a problem already encountered in zwcad 2012.In zwcad 2017, sometimes between the closing and the opening of a dwg drawing, the line type features are lost, aligning inline contiguous.

I do not know why???

Rank: 2

info4785

Assistant Engineer

posts: 22

Registered: 2016-8-11

Message 5 of 10

21-04-2017 04:26 . pm   |   View his/her posts only
Reply 4# info4785

In the bar: display order, many choices.
Button graphics brings error. I found that I was wrong with the button, but I was deceived by the old habits. There is a standard link between all versions of zwcad.
Toolbars can not be modified directly in classic mode, this is a limitation.

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 6 of 10

22-04-2017 03:44 . pm   |   View his/her posts only
Reply 3# info4785


Hi, We confirmed it as bug ID T13776. We will fix it ASAP. Thanks.

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 7 of 10

22-04-2017 03:49 . pm   |   View his/her posts only
Reply 4# info4785


Hi, do you mean when you open a dwg drawing, then some objects are missing in it?

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 8 of 10

22-04-2017 03:52 . pm   |   View his/her posts only
Reply 5# info4785


Hi, ZWCAD can customize toolbars by the following command:
2017-04-22_15-49-32.png
2017-4-22 15:51

Rank: 2

info4785

Assistant Engineer

posts: 22

Registered: 2016-8-11

Message 9 of 10

26-04-2017 09:37 . pm   |   View his/her posts only
Reply 8# withje8478


zwcad2017_4.jpg
2017-4-26 21:36
?????

Rank: 2

info4785

Assistant Engineer

posts: 22

Registered: 2016-8-11

Message 10 of 10

26-04-2017 09:48 . pm   |   View his/her posts only
Rispondi 9 # info4785

Chiudendo un disegno, riaprendo successivamente cambierà le proprietà delle linee.
Una linea tratteggiata (proprietà) viene caricato come lineare. Perde di proprietà elemento.
Questo deve essere fatto a mano ogni volta che succede.

See also
X