CAD/CAM discussion forum > CAD > Problem with find

Problem with find

    
  Subscribe Topic

Rank: 4

Goran

Senior Engineer

posts: 108

Registered: 2011-7-16

Message 1 of 18

 Problem with find
21-06-2017 09:46 . pm   |   View his/her posts only
Last Zwcad 2017, 64b.

Error when try to find some text or block attribute elements on the drawing. An error report has just been sent.

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 2 of 18

22-06-2017 08:21 . am   |   View his/her posts only
Reply 1# goranP


Hi, Could you please tell us how to reproduce the issue with specific drawing? Thanks.

Rank: 4

Goran

Senior Engineer

posts: 108

Registered: 2011-7-16

Message 3 of 18

23-06-2017 01:47 . am   |   View his/her posts only
Sent! And some extra characters.

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 4 of 18

23-06-2017 09:03 . am   |   View his/her posts only
Reply 3# goranP


Hi Goranp, We received your mail, and also replied to you, please check.
For this issue, we confirmed it as a bug T14295, and we will fix it as soon as possible. Thanks.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 372

Registered: 2011-9-22

Message 5 of 18

14-07-2017 04:18 . pm   |   View his/her posts only
When will the problem be solved?

This is a serious mistake and they should react quickly, but unfortunately nothing happens?

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 6 of 18

14-07-2017 05:10 . pm   |   View his/her posts only
Reply 5# Dober


Dober,
We will fix this issue next week, till then we will send a fixed version to you. Thanks.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 372

Registered: 2011-9-22

Message 7 of 18

14-07-2017 05:15 . pm   |   View his/her posts only
OK
Thank you

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 372

Registered: 2011-9-22

Message 8 of 18

21-07-2017 02:04 . pm   |   View his/her posts only
""Dober,
We will fix this issue next week, till then we will send a fixed version to you. Thanks.""


It's Friday and we are still waiting ???

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 9 of 18

21-07-2017 05:07 . pm   |   View his/her posts only
Reply 8# Dober


Dober,

Sorry for keep you waiting.
We just finish the testing, and uploading the packages. Later we will send the link to your mail.
Thanks for your support.

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 10 of 18

21-07-2017 06:07 . pm   |   View his/her posts only
Post Last Edit by withje8478 at 2017-8-9 10:19

If anyone has similar problems as issue T14295, you can send an email to hejunhui@zwcad.com, we will check it and fix. Thanks.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 372

Registered: 2011-9-22

Message 11 of 18

24-07-2017 12:17 . pm   |   View his/her posts only
Thanks now works the find command with me
Will we get an update?

Rank: 5Rank: 5

withje8478

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 12 of 18

25-07-2017 08:50 . am   |   View his/her posts only
Reply 11# Dober


Dober,

You mean online update or offline update package? If so, there is no plan to release a new update for ZWCAD 2017. The last time special package is provided to fix the FIND issue, and need users to uninstall ZWCAD before and then reinstall it. Thanks.

Rank: 6Rank: 6

Dober

CAD/CAM Expert

posts: 372

Registered: 2011-9-22

Message 13 of 18

25-07-2017 12:13 . pm   |   View his/her posts only
This means that all ZWCAD2017 users simply let the trick and the heavy bug is you completely no matter what is in 2017 dirn.

Super attitude of you but so you can not survive in the market with you can be so already but in Europe does not like that at all.
So please reset an online update.


Das heißt ihr lässt alle ZWCAD2017 Anwender einfach im Stich und der schwere Bug ist euch komplett egal was in 2017 dirn ist.

Super Eintellung von euch aber so kann man auf dem Markt nicht überleben bei euch kann das schon so sein aber in Europa geht so was gar nicht.
Also bitte ein Online Update reinstellen.

Rank: 1

worksi2465

Newbie

posts: 3

Registered: 2018-4-6

Message 14 of 18

09-04-2018 01:20 . pm   |   View his/her posts only
I have problem with Find. When I click on Find function zwcad just freez, I can move mouse cursour around, but ZwCAD looks like paused. When press ESC, I can work with zwcad again.
When I sign into administrator account everything works fine, when sign in as user, happening this, and no matter which file I open, same bug with all *.dwg.
ZWCAD 2017 x64
Windows 10 x64 1709

Rank: 5Rank: 5

ZWCAD_Support

posts: 141

Registered: 2016-4-14

Message 15 of 18

10-04-2018 08:52 . am   |   View his/her posts only
Reply 14# worksi2465


Hi,
When login as a user, try to right-click the ZWCAD icon and check the option below:
snipaste_20180410_085100.png
2018-4-10 08:51

Rank: 1

worksi2465

Newbie

posts: 3

Registered: 2018-4-6

Message 16 of 18

11-04-2018 01:11 . pm   |   View his/her posts only
When I did this, with FIND was everything okay. But this can only work when opening zwcad from desktop only app. I need to open files from local server and then I cant open as administrator by double clicking on dwg.

Reinstalled ZWCAD, no changes. It feels like when opening FIND it is opened, but just can see or use it.

Rank: 5Rank: 5

ZWCAD_Support

posts: 141

Registered: 2016-4-14

Message 17 of 18

18-04-2018 05:27 . pm   |   View his/her posts only
Reply 16# worksi2465


Hi,

When I open a dwg file stored in our network driver, the file can be opened and the find command can be used as well. Do you mean at your side, when open a file like this, then the find command cannot be used, by inputting find command there is no response?

Rank: 1

worksi2465

Newbie

posts: 3

Registered: 2018-4-6

Message 18 of 18

19-04-2018 08:52 . pm   |   View his/her posts only
zw 1.PNG
2018-4-19 20:45

This is how it looks when I open ZWCAd As Administrator and use FIND. Everything is Ok

ZW 2.PNG
2018-4-19 20:46

This is how it looks when I open ZWCAD as standart user and use FIND.
When its opened as user and trying to use FIND it looks like that "Graphic filterlocate" window is opened, but I can't see it. When I click somewhere is that little error sound that is when you click not into "Graphic filterlocate", then I press ESC and can use ZWCAD as i havent opened Graphic filterlocate.
See also
X