CAD/CAM discussion forum > CAD > Spacebar as reenter for command

Spacebar as reenter for command

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

dinker7377

Newbie

posts: 2

Registered: 2017-8-3

Message 1 of 3

 Spacebar as reenter for command
03-08-2017 01:13 . pm   |   View his/her posts only
Spacebar is not working as re-enter for Command given:-e.g:-
Command: erase
Command: nil
Select objects:
1 found
Select objects:
Command:

Rank: 5Rank: 5

Jeffrey_ZWCAD

posts: 527

Registered: 2015-6-9

Message 2 of 3

03-08-2017 03:22 . pm   |   View his/her posts only
Reply 1# dinker7377


Dinker,

When did it happen? How about close ZWCAD and open it again?
You can check whether the Erase command in the pgp file is correct or not, input Aliasedit to open it to check.
snipaste_20170803_152043.png
2017-8-3 15:22



Have you tried to reinstall ZWCAD?

Rank: 1

dinker7377

Newbie

posts: 2

Registered: 2017-8-3

Message 3 of 3

04-08-2017 12:19 . pm   |   View his/her posts only
I have just shown example of Erase command...

Usually on keyboard by pressing Enter or spacebar key, previous command can be continued.
but in my case it's not working and I have to type again that same command.
See also
X