CAD/CAM discussion forum > CAD > 3d slice command doesn' work properly

3d slice command doesn' work properly

    
  Subscribe Topic

Rank: 2

gordan3558

Assistant Engineer

posts: 12

Registered: 2017-8-29

Message 1 of 9

 3d slice command doesn' work properly
13-09-2017 03:10 . pm   |   View his/her posts only
When I try to slice solid object in a ZWCAD 2017 (VERNUM = "2017.06.07(18304)_x64") it happens that program erases object that I'm busy.
Why is this happening?
I didn't have this problem with the version which I had been testing few months ago.

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 2 of 9

14-09-2017 11:22 . am   |   View his/her posts only
Reply 1# gordan3558

Hi,

I tried in this version, and slice seems to work OK, could you show us how you reproduce the problem?
snipaste_20170914_111542.jpg
2017-9-14 11:22

Rank: 2

gordan3558

Assistant Engineer

posts: 12

Registered: 2017-8-29

Message 3 of 9

14-09-2017 02:31 . pm   |   View his/her posts only
Reply 2# withje8478

Of course, I'm sending you screen prints.

cm_problem-02A.jpg
2017-9-14 14:26
cm_problem-02B.jpg
2017-9-14 14:26
cm_problem-02C.jpg
2017-9-14 14:26
cm_problem-02D.jpg
2017-9-14 14:26


P.S.

I still didn't get any answer on my questions I had been sending you on your e-mail last Wednesday and Thursday.
It was about specific problem we had been talking on a forum, and a bug T14295 which crashes down program during Find command.

Kind regards,

Gordan

Rank: 2

gordan3558

Assistant Engineer

posts: 12

Registered: 2017-8-29

Message 4 of 9

18-09-2017 09:26 . pm   |   View his/her posts only
Jeffrey I just copy drawing in a new one and slice command works well.
So probably something goes wrong in a drawing itself.

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 5 of 9

19-09-2017 10:24 . am   |   View his/her posts only
Reply 4# gordan3558


Hi,
OK, that's great.
As for bug T14295, we have replied to you with special version included, please check. If you still not get it, please send an email to us again. Thanks.

Rank: 2

gordan3558

Assistant Engineer

posts: 12

Registered: 2017-8-29

Message 6 of 9

22-09-2017 05:32 . pm   |   View his/her posts only
Hi, Jeffrey,

at Wednesday I send you a new e-mail.

Still didn't get any answer.

Greetings,

Gordan

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 7 of 9

27-09-2017 09:13 . pm   |   View his/her posts only
Reply 6# gordan3558


Hello Gordan,

I checked the mail box but didn't get it. Could you please send it again? Thanks.

Rank: 5Rank: 5

Support_ZWCAD

posts: 572

Registered: 2015-6-9

Message 8 of 9

27-09-2017 09:19 . pm   |   View his/her posts only
Reply 6# gordan3558


Hello Gordan,

I checked the mail box but didn't get it. Could you please send it again? Thanks.

Rank: 2

gordan3558

Assistant Engineer

posts: 12

Registered: 2017-8-29

Message 9 of 9

27-09-2017 09:26 . pm   |   View his/her posts only
Reply 8# withje8478
Maybe I had wrong adress.

I'm sending e-mail on:

hejunhui@zwcad.com

Is it correct?

Kind regards,

Gordan
See also
X