CAD/CAM discussion forum > CAD > Custom Palette size

Custom Palette size

    
  Subscribe Topic

Rank: 2

siggisal9294

Assistant Engineer

posts: 34

Registered: 2016-9-13

Message 1 of 3

 Custom Palette size
09-10-2017 02:50 . am   |   View his/her posts only
Hi

I add custom Palette to ZWCAD 2018 if I resize the palette docking or floating
when I restart ZWCAD it dont remember the size of the Palette and I leve the palette floating and it was docking when I open ZWCAD

Rank: 5Rank: 5

ZWCAD_Support

posts: 24

Registered: 2016-4-14

Message 2 of 3

19-10-2017 01:41 . pm   |   View his/her posts only
Reply 1# siggisal9294


Hi
Could you please provide a sample code for us to test? Thanks.

Rank: 2

siggisal9294

Assistant Engineer

posts: 34

Registered: 2016-9-13

Message 3 of 3

20-10-2017 06:24 . am   |   View his/her posts only
I tray NETLOAD and AUTOLOAD

Before I add DLL file to Autoload I get this message using NETLOAD = zwpaletta_test.dll already loaded.

1. I Load the Palette I docking the Palettee and resize , restart ZWCAD open palette with command "MY_PALETTE" palette is docking, don't remember resize
2. Next I have the Palette floating and resize , restart ZWCAD palette open Palette with command "MY_PALETTE" it is docking not floating, don't remember floating and resize

3. using Autoload do ZWCAD don't remember if the palette was open or close last time ?
zwpaletta_test.rar (14.63 KB)
See also
X